Home История Местоположение Местоположение Галерия Contact us
 

Районът на град Годеч е подходящ за различни видове туризъм.

Ако сте почитатели на планинското колоездене, тук ще откриете множество пътеки, предлагащи идеални условия за този вид спорт.

На територията на манастирското стопанство се отглеждат различни земеделски култури и селскостопански животни. Ако селският и еко-туризма са ваша страст, манастирското стопанство ще ви предостави голям набор от възможности. Старата манастирска магерница (кухня) е запазена и в нея може да се приготвят различни гозби по типични манастирски рецепти и технологии.

 
   

Манастирът разполага с четири помещения за настаняване на туристи. Разпределението е: две стаи с по три легла, една с пет и една с шест легла.

Цената на нощувката за български граждани е 5.00 лв. За повече информация и резервации, ползвайте посочените ТУК координати.

Преди да решите да пренощувате в манастира "Св. Троица" знайте, че условията тук не са по-различни от тези отпреди 100 години! Манастирът не е електрозахранен. Няма и течаща вода.

 
 

Освен манастира "Св. Тройца", в близост се намират още два манастира:

Годечки манастир "Св. Дух":
Манастирът е построен в началото на 19 век, върху намерени стари основи на две църкви от общо три църкви. Едната църква "Св.Дух" е построена 1946 година. Втората църква "Св. Седмочисленици" е построена през 1950 година. Манастирът е действащ и е в добро състояние. Намира се непосредствено след гр. Годеч на пътя за гр. Драгоман.

Букоровски манастир
Манастирът е построен върху намерени стари основи на пет църкви. Манастирският храм представлява петкуполна църква. Манастирът е действащ. Не разполага с места за настаняване. Намира се в близост до село Букоровци.

 

 

Copyright © 2007 BICEED Foundation All rights reserved.